Hands waving flags of the EuropeanUnion

Europe Direct Buzău lansează concursul cu tema ”Contribuția Uniunii Europene la democrația și pacea în lume”, cu ocazia zilei de 9 mai – ziua Uniunii Europene.

Concursul se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 12 – 18 ani și va consta în elaborarea unui eseu de maxim 5 pagini A4 (Document Word, fontul Arial, dimensiunea 12, spațiere 1.5) pe tema: Contribuția Uniunii Europene la democrația și pacea în lume. Eseul trebuie să cuprindă detalii despre valorile Uniunii Europene, situația actuală, așteptările cetățenilor cu privire la implicarea Uniunii Europene în contextul actual, realizările și viitorul Uniunii Europene.

Termenul limită de transmitere/ depunere este: 05.05.2022 orele 12:00.

Modalități de transmitere: Eseurile vor fi transmise prin e-mail, în format PDF, la adresa europedirectbuzau@cciabuzau.ro, prin poștă într-un plic sigilat sau depuse personal la sediul EUROPE DIRECT Buzău: Bulevardul Unirii, bloc 10 BCD parter – Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, 120190. Plicurile vor avea specificate următoarele mențiuni:
– Concurs cu tema: Contribuția UE la democrația și pacea în lume. La primire plicurile vor primi număr de înregistrare, data și ora recepției corespondenței.

Festivitatea de premiere va avea loc în ziua de 09 mai 2022, în sala de Conferințe a EUROPE DIRECT Buzău, începând cu orele 11:00, după festivitatea prilejuită de 9 mai, ziua Uniunii Europene ce va avea loc în fața Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Buzău.
Juriul va fi format din cadre didactice de la liceele din municipiul Buzău și reprezentanți ai EUROPE DIRECT Buzău.

Se vor premia locurile 1,2 și 3, însă toți participanții vor primi diplome de participare. Relații suplimentare se pot obține de la EUROPE DIRECT Buzău, telefon 0238 414719, email: europedirectbuzau@cciabuzau.ro

La eveniment vor participa reprezentați ai colaboratorilor Centrului, elevi și cadre didactice de la Colegiile și Liceele din municipiul și județul Buzău și cetățeni.

Relații suplimentare se pot obține de la reprezentanții EUROPE DIRECT Buzău: Felicia Vîjdea și Marius Parfene Banu, telefon 0238 414719, e-mail: europedirectbuzau@cciabuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here