Acasă Campanie umanitară PUȚIN + PUȚIN = MULT | Noi alergăm, voi cumpărați kilometri pentru...

PUȚIN + PUȚIN = MULT | Noi alergăm, voi cumpărați kilometri pentru Ioana

În timp ce ne facem griji pentru tot soiul de probleme mărunte, în comunitatea noastră există situații cu adevărat grave. Părinți ca noi luptă pentru viața copilului lor.

Ioana, elevă în clasa a III a, a fost diagnosticată în urmă cu aproximativ două luni cu leucemie acută limfoblastică cu celula B.

Dintr-o dată, un copil perfect normal, vesel și fericit, a ajuns într-o stare fizică și psihică deplorabilă, victimă a unei maladii foarte agresive. Din păcate, în urma tratamentului cu citostatice, au apărut complicații neuronale. În acest moment șansa la viața așa cum o știa ea este continuarea tratamentului în străinătate, imediat ce transportul se va putea face.

Evident, costurile sunt uriașe. Părinții sunt persoane normale, fără mari posibilități. În afară de Ioana, mai au încă două fetițe – Ana și Maria. Astăzi ei sunt disperați să își salveze copilul și nu ar refuza niciun ajutor din partea dumneavoastră. Ei dețin dosarul medical și vor oferi toate informațiile de care este nevoie în cazul în care cineva – persoane fizice, juridice, fundații etc.- le solicită.

Orice sprijin financiar este foarte important. Chiar și sume care par nesemnificative CONTEAZĂ. Nu degeaba spunem noi că puțin + puțin = MULT.

În afară de a dona și de a ne ruga prietenii să facă la fel, prietena asociației, Laura Bercaru vă invită să contribuiți și voi, după posibilități. Timp de două săptămâni va alerga cât mai mulți kilometri pe care vă roagă să îi “cumpărați” iar sumele rezultate vor fi donate pentru a contribui la tratamentul Ioanei. Cu toții putem să îi dăm o șansă la viață.

Cât mai multe share-uri și donații reprezintă tot atâtea șanse în plus pentru un copil și speranțe pentru o tânără familie care azi este greu încercată.

Puteți dona în contul  ASOCIAȚIEI EDUCAȚIONAL CULTURALE PENTRU SPORT ȘI TINERET YOUTH 4 FUTURE (RO32BTRLRONCRT0541352201 deschis la BANCA TRANSILVANIA S.A.) sau în contul pus la dispoziție de tatăl Ioanei (Voicilaș Dan Marius – RO22OTPV130001364042RO01).

Youth 4 futurehttps://youth4future.ro
Asociația Educațional Culturală pentru Sport și Tineret YOUTH 4 FUTURE este o asociație non-guvernamentală care are ca scop implicarea tinerilor în diverse proiecte, activități și evenimente pentru promovarea sportului, a culturii sportive şi educaţiei prin spiritul fair-play, conştientizarea culturii, a educaţiei şi a şcolii drept parte componentă a vieţii noastre, precum și promovarea culturii sub toate aspectele sale, promovarea valorilor sociale, promovarea respectării demnităţii umane şi a drepturilor universale ale omului, eliminarea tuturor formelor de discriminare culturală, etnică, lingvistică, religioasă, rasială sau sexuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

De Ziua Europei, copiii din Buzău sunt invitați duminică la joacă!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean cu suportul Instituției Prefectului - Județul Buzău organizează duminică, 8 mai, o serie de activități...

Concurs de eseuri, pentru elevi, cu tema: ”Contribuția Uniunii Europene la democrația și pacea în lume”

Europe Direct Buzău lansează concursul cu tema ”Contribuția Uniunii Europene la democrația și pacea în lume”, cu ocazia zilei de 9 mai – ziua...

EDUCAȚIE FINANCIARĂ | De vorbă cu leul. Un proiect în parteneriat cu Primăria Buzău

DE VORBĂ CU LEUL Ghidul nostru de educație financiară se dorește a fi o oportunitate pentru adolescenți și tineri de a învăța cum funcționează banii,...

ARTICO 2021 | VIDEO – Artă oratorică: frica de a vorbi în public

Bună! Sunt Ileana, de la Youth 4 Future și astăzi vreau să îți vorbesc despre frica de a vorbi în public, mai precis despre...

Recent Comments